Susitikimas su seniūnu Bijutiškio bibliotekoje

Vasario 6-11d. savaitė buvo paskelbta „Savivaldos savaitė bibliotekose”, todėl Bijutiškio bibliotekoje vasario 8d. vyko susitikimas su Dubingių seniūnijos seniūnu Kęstučiu.Kaminsku.

Nors sausio 18d. bibliotekoje jau buvo lankęsi rajono meras S.Žvinys, Seimo nario V.Stundžio patarėja N.Ališauskienė ir Dubingių seniūnas, bet į renginį vėl susirinko  nemažas Bijutiškio bendruomenės narių būrys. Seniūnas trumpai apžvelgė seniūnijos biudžetą, kur ir kaip naudojamos savivaldybės skirtos seniūnijai lėšos, priminė apie socialinių pašalpų mokėjimo pasikeitimus, apie asbestinių stogų keitimo tvarką. Vėliau susirinkusieji išsakė savo problemas. Viena opiausių problemų nedarbas…

Iliustracija prie teksto

Pasidžiaugta, kad yra savanorė, kuri dviems Bijutiškio kaimo šeimoms, maistą pristato į namus. Tai – Molėtų raj. sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Molėtų viltis“ organizacijos pirmininkė Zita Malinauskienė. Ši  savanorystė gelbsti nuo bado šeimose augančius vaikus. 

Susitikimo metu buvo nuspręsta, kad susitikimus su seniūnu reikia organizuoti reguliariai, kiekvieno mėnesio pirmą antradienį.

Verified by MonsterInsights