Šventės ir darbo džiaugsmas bibliotekoje

Vasario 21 dieną Molėtų rajono savivaldybės viešoji biblioteka savo lankytojams pasiūlė tikrą renginių puokštę.

14 valandą skaitytojai buvo pakviesti į virtualų susitikimą su teatro, kino ir televizijos aktoriumi Juozu Budraičiu. Juozas Budraitis, vienas iš klasikinių lietuviškų filmų aktorių, vaidinęs tokiuose filmuose kaip „Niekas nenorėjo mirti“, „Sodybų tuštėjimo metas“ ir sukūręs beveik 100 vaidmenų kine, televizijoje ir teatre.

Iliustracija prie teksto Iliustracija prie teksto

Pasibaigus susitikimui, kuris šį kartą sulaukė išskirtinai didelio skaitytojų susidomėjimo,  bibliotekos kolektyvas liko ištikimas lietuviškoms tradicijoms ir visus lankytojus sveikino su Užgavėnių švente, o persirengėliai vaišino blynais ir kitomis vaišėmis. Nebuvo užmirštas bene pagrindinis šventės akcentas – Lašininis ir Kanapinis. Be  kovos lankytojai galėjo išbandyti jėgas mįslių minimo varžybose.

Iliustracija prie teksto Iliustracija prie teksto

Nuotaikingą ir šventinę popietę tęsė darbingai nusiteikę senjorai, kaip ir kiekvieną antradienį susirinkę į anglų kalbos kursus, po kurių į biblioteką rinkosi energinga kompiuterinio raštingumo grupė.

Tikimasi, kad tadien vyravusi tiek bibliotekininkių, tiek skaitytojų gera nuotaika ir abipusis dėmesys virs kiekvieno iš mūsų kasdienybe ir leis vis dažniau džiaugtis vieni kitais.

Nijolė Stančikienė

Verified by MonsterInsights