Kviečiame dalyvauti kovo 26-30 d. savaitės renginiuose internete!

Kasmetine tarptautine iniciatyva virtusi „Interneto savaitė 2012″ (angl. Get Online Week 2012) šiais metais vyks kovo 26-30 dienomis.

Daugiau nei 50 Europos šalių (ir ne tik) telecentrai, viešosios interneto prieigos, bibliotekos, nevyriausybinės organizacijos, švietimo įstaigos bei kitos institucijos ragins visuomenę atkreipti dėmesį į IT žinių svarbą ir kvies prisijungti prie šios iniciatyvos balsuojant internetu. 2011 metais tai padarė daugiau nei 112 000 gyventojų visoje Europoje. Šiais metais rezultatą tikimasi pralenkti ir sulaukti 200 000 iniciatyvos dalyvių ir rėmėjų. Mes ir vėl siekiame gražaus Lietuvos rezultato.

Šiais metais ir vėl veiks jau tradicija tapusi akcijos dalyvių skaičiuoklė „Aš esu Get Online Week dalyvis” (čia : www.langasiateiti.lt), kurioje registruotis ir dalyvauti kviečiami visi norintys išmokti ir jau mokantys naudotis internetu.

„Interneto savaitės 2012″ metu švietimo įstaigų darbuotojai, bibliotekininkai , globėjai ir tėveliai taip pat kviečiami pasitikrinti ir įsivertinti savo žinias apie saugų elgesį internete. Saugių IKT įgūdžių barometras (http://dev.ecdl.lt/project/eguardtest/index.php?lang=lt) yra atraktyvus įrankis internete, kuris leis įsivertinti, ar mokame apsaugoti save ir vaikus internete dirbant bei pramogaujant.

Kovo mėn. 26 – 30 dienomis Molėtų viešojoje bibliotekoje – “E. įgūdžių savaitė 2012”

Informacijos skyriuje visą savaitę vyks akcija „Ateik ir susikurk el. paštą”.

27 d. 15 val. – popietė “Saugus ir draugiškas internete”.

28 d. 11val. – tiesioginė transliacija “E. pamoka” ( Saugesnio interneto dienai).

12 val. – netradicinė pamoka jaunimui “Naudinga. Patogu. Greita”. ( Elektroninių duomenų bazių ir katalogų pristatymas).

Verified by MonsterInsights