Naujos galimybės portale www.ibiblioteka.lt

Norite tuoj pat sužinoti, kokių naujų leidinių jūsų mėgstama tema atsirado bibliotekoje? Nuo šiol galite gauti automatinius pranešimus. Naujų leidinių naujienas iš savosios ar keleto bibliotekų, kuriose lankotės, galite prenumeruoti portale www.ibiblioteka.lt. Šis portalas netrukus sujungs visas Lietuvos viešąsias, valstybinės ir nacionalinės reikšmės bibliotekas. Galėsite prenumeruoti ir kitas bibliotekų naujienas: apie renginius, parodas, projektus, mokymus ir kitus aktualius dalykus.

Mūsų bibliotekos leidinių naujienas galite užsisakyti jau dabar. Kaip tai padaryti, aprašyta čia.

Portale taip pat galite užsisakyti elektronines ir popierines (jums atsiųs paštu) straipsnių ir knygų dalių kopijas. Nereikės važiuoti į biblioteką, kuri tą leidinį turi, ir kopijuoti kopijavimo aparatu – užsisakykite portale ir kopiją atsiųs bibliotekininkai.

Ką dar galite daryti portale? Ieškoti informacijos iš karto visose bibliotekose, įsigyti skaitytojo pažymėjimą, paklausti bibliotekininko.

Kad galėtumėte naudotis portalo www.ibiblioteka.lt paslaugomis, susipažinkite su portalo taisyklėmis ir prisijunkite (jei jau turite vieningą skaitytojo pažymėjimą) arba užsiregistruokite portale.

Verified by MonsterInsights