Mokėsi sėkmės…

Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje vyko VšĮ „Sėkmės mokykla” mokymai „Atviros erdvės jaunimo kultūros įstaigose, darbo jose specifika”, kuriuose galėjo dalyvauti Utenos regiono bibliotekų, muziejų, kultūros centrų darbuotojai.

Besimokančiųjų komandą sudarė Molėtų, Ignalinos, Visagino, Zarasų ir Anykščių kultūros įstaigų darbuotojai. Pasak dalyvavusiųjų mokymuose Molėtų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėjos Janinos Vyšniauskienės ir Abonemento vedėjos Daivos Devicijonienės, tokie mokymai atnešė labai daug naudos tiek asmeniniam gyvenimui, tiek profesiniam. Informacijos gauta labai daug, bet, pasak Daivos, ji dar turi susigulėti… Janina teigė, kad tokie mokymai būtų pravartūs kiekvienam šiandien dirbančiajam su jaunimu. Moterys džiaugėsi puikiais lektoriais, kurių sėkmės pavyzdžiai gali įkvėpti jei ne geresniam gyvenimui, tai bent jau teigiamam nusiteikimui… Išklausyta lektorių mokymai: Jordano Poškaičio apie komandos formavimą, Simonos Laiconaitės, Nerijaus Buivydo, Vaidos Venckutės – Nagės apie Z kartą, marketingo priemones ir sėkmingiausius praktinius pavyzdžius; Gedimino Trijonio apie jaunimo įtraukimą į visuomeninęs veiklą, Aleksandros Usevičienės apie streso valdymą, Giedrės Urmulevičiūtės – savęs ir kitų pažinimą.

Kitą mėnesį sėkmės mokysis ir regiono kultūros įstaigų vadovai, kultūros vadybininkai, jų pavaduotojai, struktūrinių padalinių vadovai.

Jolanta Matkevičienė

Verified by MonsterInsights