Dapkūniškiuose – rudens popietė

Dapkūniškiuose puoselėjama tradicija kiekvieną rudenį rinktis į krūvą, pasidžiaugti nuveiktais darbais, užaugintu derliumi, pasveikinti gimusius ir garbingo amžiaus sulaukusius mūsų bendruomenės žmones, pasilinksminti, pasišokti.

Taip ir šiemet, spalio 17 d., rinkomės į rudens popietę „Po darbų”. Šventę pradėjo Dapkūniškių moterų ansamblis „Milda”. Bibliotekininkė, bendruomenės centro pirmininkė trumpai nužvelgė, ką nuveikė dapkūniškiečiai, pasidžiaugė atnaujintomis patalpomis, rėmėjų vykdoma labdaros pietų akcija.

Šventėje buvo pasveikinti jubiliatai, iš 11 dalyvavo tik 4: Angelės Gervinskienė ir Pociūnienė, Vida Platkevičienė ir Stasys Ažubalis. Nors kaime šiemet gimė du naujagimiai, bet neatvyko nei vienas.

Labai dosniai buvome apdovanoti Balninkų seniūnės. Bendruomenės centrui įteiktas 2016 metų sieninis kalendorius su Balninkų kraštovaizdžiu, kiekvienam jubiliatui įrėmintas gražus sveikinimas, o atnaujintų patalpų įkurtuvėms padovanojo Lino Burbulio rankų darbo du medinius suoliukus. Už visas dovanas tariame didelį ačiū.

Šventę praskaidrino ir visus sujaudino Molėtų kultūros centro ansamblio „Virinta” atliekamos labai gražios ir melodingos dainos. Ansambliui vadovauja Algimantas Žukauskas.

Po renginio visi drauge vaišinomės rudeninėmis vaišėmis.

Bibliotekininkė Marija

Šventėje buvo pasveikinti jubiliatai

Verified by MonsterInsights