Padėkos vakaras

Rodos, dar skaičiuojame praėjusiųjų metų rezultatus, o jau 2016-tieji šaukia į naujų darbų sūkurį. Tad ketvirtadienio (sausio 28 d.) vakarą pakvietėme inturkiškius stabtelėti, prisiminti praėjusiais metais nuveiktus darbus ir padėkoti visiems, kurie prisidėjo įgyvendinant bibliotekos kūrybinius sumanymus. – Tradicinis vakaras ,,Knyga subūrė mūsų širdis” tapo įsimintinas ir Molėtų kultūros centro kolektyvo – mūsų vadybininkės Rimutės pakviesto Mindūnų mišraus vokalinio ansamblio, vadovaujamo Irenos Rimydienės, dėka. Vingri melodija, skambios dainos ir nuoširdumas liejosi mūsų svečių lūpomis. Smagu, kad Molėtų kultūros centras tapo šio renginio partneriu.

Inturkės biblioteka džiaugėsi gražiu bendradarbiavimu su Inturkės pagrindinės mokyklos bendruomene, Inturkės bendruomenės centru, seniūnija, Kultūros centru, Bažnyčia, Socialinių paslaugų centru. 2015-taisiais Inturkės biblioteka sulaukė kūrybingos, iniciatyvios pagalbininkės Aušros Ratkytės. Dėkojame jai už gražius rankdarbių užsiėmimus jauniesiems skaitytojams, už puikų bendravimą su vaikais. Dar vieną puslapį spektakliuku ,,Ženteliai” praėjusiais metais įrašė saviveiklinis aktorių kolektyvas. Džiaugiamės jų darbu ir tariam ačiū: Nastutei Kildišienei, Rimutei Deruvienei, Danguolei Latvienei, Janinai ir Juozui Kulioniams, Jurgiui Liokaičiui, Jonui Šapolai, Petrui Žičkai, Vladui Meilūnui, Petrui Vaškevičiui. Esame dėkingi ir mažiesiems, kurie padėjo inscenizuoti ,,Pasaką apie švelnukus” : Vismantei Latvytei, Kornelijui Meilūnui, Gyčiui Ilgevičiui.

Taipogi nuoširdus ačiū mūsų nepavargstantiems knygnešiams bei aktyviausiems skaitytojams. Linkime visiems bibliotekos bičiuliams naujų džiugių atradimų, entuziazmo ir turiningų susitikimų.

Bibliotekininkė Onutė

Koncertas

Verified by MonsterInsights