Bibliotekoje – 8-asis „Auksinio proto“ sezonas

Po labai azartiško 7-ojo „Auksinio proto” sezono Molėtų bibliotekoje pailsėjusios komandos susitiko 8-ajame sezone. Vienos komandos senbuvės išliko tokios pat, kitos mėgino sėkmę pritraukti naujais pavadinimais ir naujais komandos nariais.

Atsiliepimai po praėjusio sezono, matyt, buvo išties geri, nes taip pat sulaukėme dviejų naujų komandų, kurios, pradėjusios gana nedrąsiai, žadėjo į sekančius žaidimus atsivesti daugiau žaidėjų. Pirmojo žaidimo atmosfera buvo išties šventiška: žaidėjų nuotaika gera, klausimai įdomūs, o vakarą paįvairino Molėtų bibliotekos įsteigtas prizas vakaro nugalėtojams – kvietimas apsilankyti Molėtų turizmo ir verslo informacijos interaktyvioje erdvėje „Molėtai kitaip”. Po gana apylygės kovos, į priekį išsiveržiant tai vienai, tai kitai komandai, pirmąjį žaidimą laimėjo komanda ANTRADIENIS.

Primename, jog į „Auksinio proto“ žaidimus Molėtų bibliotekoje naujos komandos (iki 9 narių) gali įsijungti visą sezoną, kuris vyks iki gruodžio 5 d. Žaidimams renkamės kiekvieną antradienį 19 val. bibliotekos konferencijų salėje (4 aukštas, yra liftas).

Austėja Jasaitienė

Verified by MonsterInsights