Pristatyta knyga apie keliones po Lietuvą

Rugsėjo 21 d. Molėtų bibliotekoje apsilankė leidyklos „Terra Publica” vadovas, keliautojas ir fotografas Vytautas Kandrotas. Pilnai salei žiūrovų jis pristatė vieną naujausių leidyklos knygų „Įdomiausios kelionės po Lietuvą”.

Tai jau antrasis knygos leidimas ir jis yra skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui. Ši knyga, papildyta 500 naujų objektų, naujomis jų fotografijomis bei juos leidžiančiais aplankyti maršrutais, sveria net 2 kg! Be kitų regionų šiame leidinyje pristatytas ir Molėtų kraštas. Renginio metu enciklopedijos sudarytojas V. Kandrotas taip pat papasakojo apie knygų leidybos užkulisius, keliavimo po Lietuvą ypatybes bei noriai atsakinėjo į gausiai klausytojų uždavinėtus klausimus. Nuotaiką konferencijų salėje neabejotinai pakėlė šmaikštūs filmukai, sukurti iš nuotraukų, darytų ruošiant knygą ir keliaujant po Lietuvą, ir taiklių komentarų.

Renginio pabaigoje žiūrovai turėjo galimybę laimėti Molėtų turizmo ir verslo informacijos centro įsteigtus prizus – kvietimus apsilankyti naujoje interaktyvioje erdvėje „Molėtai kitaip”. Teisingai atsakę į klausimus apie Molėtus, juos laimėjo trys žiūrovai.

Austėja Jasaitienė

Verified by MonsterInsights