„Vasaros iššūkis“ Bijutiškyje

Bijutiškio bibliotekos skaitytojai aktyviai prisijungė prie „Vasaros skaitymo 2017“ iššūkio, kuris vyko nuo birželio 15 d. iki rugpjūčio 31 d. Iš viso iššūkyje dalyvavo 2931 biblioteka, 29465 skaitytojai, Molėtų rajone 806 skaitytojai.

Bijutiškyje užsiregistravo ir norą dalyvauti iššūkyje pareiškė 9 skaitytojai: 8 moksleiviai ir viena suaugusioji. Septyni iš jų įveikė visas dešimt skaitymo užduočių. Dviem pritrūko laiko, o gal noro. Burtai lėmė, kad viena iš nugalėtojų tapo aktyvi bibliotekos skaitytoja – Jolanta Semaško. Jai atiteko specialus akcijos organizatorių prizas ir diplomas. Likusiems dalyviams Aistei, Rositai, Deimantei, Donatui, Tajui, Tomui – įveikusiems skaitymo užduotis – paguodos prizai, kuriuos įsteigė Molėtų VB.

Rugsėjo 23d. iššūkio dalyviai susirinko bibliotekoje, kad apibendrintų rezultatus, pasidalintų įspūdžiais ir svarbiausia, kad atsiimtų taip lauktų prizų. Manau, jog priėmusieji iššūkį liko patenkinti, nes užduotys buvo tikrai įdomios. Lauksime naujų iššūkių nesiskirdami su knyga…

Bibliotekininkė Saulė

Verified by MonsterInsights