„Vyturio“ leidykla kviečiai nemokamai skaityti knygas!

2018 m. Molėtų viešoji biblioteka kviečia nemokamai skaityti elektronines „Vyturio“ leidyklos knygas!

Leidyklos interneto svetainėje www.vyturys.lt užsiregistravę skaitytojai galės rinktis iš beveik 500 elektroninių knygų, skirtų visiems nuo 5 iki 95 metų. Šiame puslapyje esančioje skiltyje KNYGOS pateikiamos nuorodos į visas knygas, kurios yra suskirstytos į įvairias amžiaus grupes. Skiltyje MOKYKLAI yra pateikiami kūriniai pagal atnaujintą lietuvių kalbos ir literatūros programą, jie suskirstyti pagal klases.

Greičiausias būdas sužinoti ar kūrinys yra „Vyturio“ bibliotekoje – pasinaudoti paieškos funkcija. Čia kūriniai randami pagal autorius, pavadinimus, o dalis ir pagal kūrinių veikėjų vardus.

Skaitytojai, norintys iki metų pabaigos nemokamai naudotis „Vyturio“ leidyklos biblioteka, turėtų leidyklos svetainėje www.vyturys.lt susikurti paskyrą. Pildant registracijos formą, laukelyje DOVANOS KODAS reikia įvesti kodą, kurį galima sužinoti iš bibliotekininkių. Tai padaręs, skaitytojas jau gali naudotis savo paskyra ir ieškoti jį dominančių knygų. Elektronines knygas bus galima skaityti ne tik bibliotekoje, bet ir visur kitur (namie, mieste, kavinėje, parke…) savo mobiliajame įrenginyje.

Kviečiame skaityti visur!

iliustracija

Verified by MonsterInsights