Ruduo eilėse – posmai dainose

Norėdama niūrią ir rudenišką dieną paversti šviesia, šilta ir prasminga Kuolakasių biblioteka kartu su bendruomene sukvietė kuolakasiškius į šventinę popietę „Rudens spalvų melodijos“.

Nuostabus tas ruduo su savo spalvų palete, užbaigtais darbais ir  nuimtu derliumi. Dalis derliaus gėrybių puikavosi šventėje: auksiniai medžių  lapai, kaštonai, įvairiaspalviai moliūgai, įmantrių formų cukinijos, rojaus obuoliukai.

Pasveikinti visų šios gražios šventės proga atvyko Inturkės seniūnė Almutė Navikienė ir kunigas Povilas Stankevičius. Literatė, poetė Nijolė Navikienė sutiko pasidalinti savo kūryba ir pristatyti savo naujai išleistą knygą „Atsivėrimai“. Kad šventėje nepritrūktų muzikos, dainų ir šokių buvo pakviesta LASS Molėtų filialo kapela „Berželis“. Nuotaikingomis dainomis visus linksmino ir Kuolakasių bendruomenės dainorėliai: Indrė, Genutė ir Zenonas. Vietinės šeimininkės svečius vaišino gardžia moliūgų sriuba, keptais pyragais ir kitomis gėrybėmis. Šventine atmosfera džiaugėsi visi susirinkę – ir jauni ir senjorai.

Salėje buvo surengta poetės Nijolės Navikienės meninių fotografijų paroda, o bibliotekoje – kūrybos paroda „Kai tylos pašaukti atbėga žodžiai“, skirta poetės jubiliejui.

Bibliotekininkė Nijolė

Kuolakasių biblioteka

Verified by MonsterInsights