Gerumas mus vienija

Ne visi iš mūsų gali atlikti didelius žygdarbius. Tačiau mes visi galime atlikti mažus darbus su didele meile. Motina Teresė

Dubingių bibliotekoje jau tradicine tapusi prieškalėdinė akcija „Kojinė senoliui ir vargstančiam vaikui“  pasklido taip plačiai, kad likome nustebinti tokio aukotojų gausumo. Iš viso dalyvavo 24 aukotojai.

Buvo numegzta 100 porų kojinių. Į tas kojines moterys sudėjo savo meilę, širdies šilumą ir geriausius linkėjimus tiems žmonėms, kuriems jos buvo paaukotos.

Kolektyviai sumąstėme padalinti kojines vietoje, o gruodžio 17d. aplankėme Alantos senelių namus ir įteikėme seneliams.  Likusi dalis kojinių bus perduota Vilniuje esančiam hospisui.

Nuoširdžiai noriu padėkoti visiems aukojusiems: Irenai Ruseckienei, Gražinai Stefanavičiūtei, Renatai Mažeikytei-Čeponienei, Danutei Mažeikienei ir Reginai Vaitoškienei (Rokiškis),  Monikai Krogelevičienei (Zarasai), Jūratei Bakienei, Nijolei Korsakienei (Vilnius), Elenai Cijunaitienei, Stasei Savelienei, Stasei Trumpakojytei, Daivutei Steponavičienei, Zofijai Stefanavičienei, Jolitai Buinovec, Genoefai Lukšienei, Gemai Kuorienei, Verutei Lazarevičienei, Marijonai Meilūnienei, Vandai Tumėnienei, Janinai Bakienei, Zitai Klimienei, Zitai Ilgevičienei, Ritai Kerulienei, Stasiui Miežoniui, Vandai Vaikutienei.

Nei nuotolis, nei amžius geriems darbams netrukdo. Visiems jaukių švenčių.

Bibliotekininkė Vanda

Dubingių biblioteka

Verified by MonsterInsights