„Ačiū Tau!“

Žvarboką kovo 9-osios vakarą skudutiškietės skubėjo į vietos biblioteką. Čia vyko moterims skirtas renginys – muzikinis vakaras „Ačiū Tau!“ Dvylika metų menančioje moterims skirtų vakarų istorijoje buvo visko – ir uždarų, tik moterims skirtų vakarų, ir teminių – sakartveliškais motyvais, moterų saugios gyvensenos, grožio, sveikatingumo ir kitas temas nagrinėjančių renginių.

Šį kartą skudutiškiečiai vyrai savo moterims dovanojo muzikinį vakarą „Ačiū Tau!“ Vakare dalyvavę vyrai turėjo už ką padėkoti moterims – už meilę, už rūpestį, už supratimą, už tai, kad jos laiko tris (o kartais ir keturis) namų kampus, už tai, kad jos yra geroji, šviesioji šio pasaulio dalis ir dar daug daug už ką. Tad ir dėkojo – ir žodžiais, ir dainomis.

Skudutiškio bendruomenės centro lyderis Stanislovas dėkojo kraštietėms už jų energiją, sumanumą ir atliktus darbus puoselėjant Skudutiškį, o skudutiškiečiai Algis ir Alius bei sugintiškis Juozas, pasitelkę Juozo kapelos vokalistes Ritą ir Daivą, džiugino vakaro dalyves ir muzika, ir dainomis.

Muzikinius kūrinius keitė žaismingų, moterišką išmintį iliustruojančių, skudutiškiečių moterų fotografijų rinkiniai. Vakaro dalyvės parsinešė į namus ne tik puikią nuotaiką, bet ir vyrų dovanotas gėles.

Bibliotekininkė Irena

Skudutiškio biblioteka

 

Verified by MonsterInsights