#Skaitmeninė Savaitė Dubingiuose

Kovo 25d. Dubingių bibliotekoje vyko piešimo pamoka naudojant kompiuterinę piešimo programą. Vaikučiai piešė pirmą kartą, bet labai stengėsi. Sutarėm lavinti rankytes ir pasidaryti piešinių knygelę. Vaikai suprato, kad kompiuteris skirtas ne vien žaidimams.

Dubingių bibliotekoje kovo 26d. jau antrą kartą rinkomės su mokinukais į įdomius užsiėmimus, panaudojant informacines technologijas. Šiandien buvo skaitymų diena. Atsisiuntę programėlę „Metų ratas“, skaitėme  S. Paltanavičiaus knygas.  Labai patiko vaikams  taip skaityti, jie matė judančius gyvūnus, klausėsi  paukščių giesmių. Manau, jie suprato, kad informacinės technologijos padeda lavėti ir suteikia dideles galimybes mokymuisi.

Pasibaigus pamokoms, Dubingių mokytojai susirinko į Dubingių biblioteką klausytis tiesioginės transliacijos „Technologijų vedliai“. Šio seminaro metu mokytojai pasisėmė daug idėjų, kurias panaudos savo darbe.

Dubingių bibliotekoje kovo 27d. rinkosi tie klausytojai, kurie naudojasi el. bankininkyste ir kuriems labai aktuali paskaita „Bankas be banko kortelių“. Visi dėkingi projekto „ Prisijungusi Lietuva“ vykdytojams už galimybę nuotoliniu būdu išklausyti šią paskaitą.

Bibliotekininkė Vanda

Dubingiai

Verified by MonsterInsights