Šventinis vakaras Motinos dienai

Pirmasis gegužės sekmadienis skirtas vienai iš prasmingiausių metų švenčių – Motinos dienai.

Šiluma, ramybė, atjauta, užuovėja, rūpestis, kantrybė, švelnumas, šviesa… Tai tik keletas žodžių, apibūdinančių artimiausius mums žmones – Mamas. Nėra pasaulyje gilesnės ir tyresnės versmės už
Motinos meilę.

Šių metų gegužės 3 dieną Verbiškių bendruomenė kartu su biblioteka visas Verbiškių krašto Mamas pagerbė šventiniame renginyje.

Šventinio vakaro metu dainas dovanojo liaudiškos muzikos ansamblis iš Utenos Trečiojo amžiaus universiteto pavadinimu „Ukvata“, vadovė Agnė Rakauskienė. Visus sužavėjo romansai apie meilę, dainos apie tėviškę, Mamą. Intarpuose skambėjo armonika, kiti instrumentai, linksmi pasakojimai.

Tegul patys gražiausi pavasario žiedai papuoš Jūsų rankas, o meilė ir pagarba sušildys Jūsų širdis. Lai nepritrūksta Jums vaikų ir artimųjų dėmesio, meilės ir dėkingumo. Būkite laimingos! Gražių sveikinimo žodžių motinoms negailėjo bendruomenės pirmininkė Stasė Žvinienė.

Šventinio vakaro pabaigoje, visos bendruomenės vardu padėkota saviveiklininkams ir visiems padėjusiems organizuoti šį gražų ir prasmingą vakarą.

Bibliotekininkė Živilė

Verbiškių biblioteka

Verified by MonsterInsights