Susitikimas su profesionaliu fotografu

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės viešoji biblioteka jau 3 metus įgyvendina LR kultūros ministerijos finansuojamą priemonę „Aprūpinti bibliotekas socialinės bei informacinės atskirties gyventojų grupėms skirta įranga bei priemonėmis“.

Įgyvendindama šią priemonę biblioteka organizuoja įvairias veiklas, kuria paslaugas įvairias negalias turintiems asmenims.

Viena šiais metais įgyvendinamų veiklų – virtualus fotografijų konkursas „Aš ir knyga“. Dalyvauti konkurse bus kviečiama jau rugsėjo pabaigoje. O šiuo metu organizuojami mokymai fotografijos tema su fotografu V. Somovu.

Bendradarbiaujant su Molėtų rajonu savivaldybės viešąja biblioteka rugsėjo 10 dieną vyko pirmieji mokymai. Juose dalyvavo Lietuvos žmonių su negalia sąjungos Molėtų skyriaus nariai. Mokymų dalyviai džiaugėsi galimybe pabendrauti su profesionaliu fotografu ir pagilinti turimas žinias fotografijos srityje. Po mokymų dalyviai turės galimybę individualiai bendrauti su fotografu, kuris nuotoliniu būdu konsultuos visus norinčius gilinti žinias fotografijos klausimais.

Tikimasi, kad dalyvavimas mokymuose ir konkurse suaktyvins negalią turinčių asmenų dalyvavimą kultūroje, paskatins kūrybingumą.

Verified by MonsterInsights