„Po Lietuvą su šeima“

Kiekvienas Lietuvos regionas gali pasiūlyti įdomių muziejų, pažintinių takų, apžvalgos bokštų ar įspūdingų gamtos paminklų. Tačiau juos ne visada lengva surasti.

Gal todėl fotografas ir keliautojas Vytautas Kandrotas knygoje „Po Lietuvą su šeima: 25 maršrutai“ pateikia populiariausias kelionės kryptis, išsamiai pasakoja apie lankytinas vietas. Tai pačios įdomiausios kelionės, į kurias galėsite leistis tiek pėsti, tiek su dviračiais, tiek patogiai įsitaisę automobilyje. Knygoje pateikta informacija padės suderinti pažintinį ir poilsinį turizmą.

Knygoje siūlomi maršrutai ir lankytinos vietos pritaikytos keliaujantiems kartu su vaikais. Čia siūlomos įvairios edukacinės programas, pažymėtos žaidimų ir poilsio aikštelės gamtoje. Dviejuose šimtuose knygos „Po Lietuvą su šeima: 25 maršrutai“ puslapių telpa visa Lietuva – nuo kiekvieno atskiro regiono iki trumpų sustojimų pajūryje.

Leidinio 81-87 puslapiuose galime susipažinti su Molėtų krašto siūlomu maršrutu: Dubingių piliavietė, Alantos dvaras, Molėtai, Mindūnai, Labanoro apžvalgos bokštas, Molėtų astronomijos observatorija, Lietuvos etnokosmologijos  muziejus.

Verified by MonsterInsights