Popietė su Ramune Dubingių bibliotekoje

Susitikimas Dubingiuose

Saulėtą spalio 18 d. popietę Dubingių bibliotekoje įvyko šiltas susitikimas su Dr. Ramune Albrektiene – Vilniaus Gedimino technikos universiteto docente, edukacinių projektų apie geriamąjį vandenį ir asmeninių talentų atskleidimo kūrėja, vaikų fotografe ir aistringa keliautoja.

Ramunė susirinkusiems dubingiškiams pristatė savo išleistą knygą „Pasakos apie Adeliną iš Žaliųjų Rūkų šalies“. Ji nuoširdžiai ir nuosekliai papasakojo savo gyvenimo istoriją ir tai, kaip kilo mintis surinktus pasakojimus įvilkti į gražią istoriją, kuri būtų prasminga ir naudinga ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.

Buvusi pedagogė, dabar jau senjorė, Gema Kuorienė subtiliai įvedė besiklausančius į Adelinos keliones žemėje. Iš knygos buvo skaitomos pamokančios ir prasmingos ištraukos.

Dalyviai dalinosi savo patirtimi ir pritarė knygoje autorės išreikštoms mintims. Popietės dalyviai galėjo susipažinti, pavartyti knygą, kurioje įamžintos pačios Ramunės darytos vaikų fotografijos, įsigyti ją su autorės linkėjimais ir parašu.

Visi už knygą surinkti pinigai bus skirti vaikams, turintiems intelekto sutrikimų. Kiekvienas galėjome prisidėti prie gražios ir prasmingos akcijos.

Laikas prie vaišių stalo neprailgo, kilo ir kitų gražių idėjų pratęsti Adelinos ir jos autorės kelionę su kitomis bendruomenėmis. Ačiū visiems dalyvavusiems.

Nijolė Tirevičienė

Verified by MonsterInsights