Algirdas Kaušpėdas Molėtų bibliotekoje

Autorius skaitė susirinkusiems

Lapkričio 22 d., penktadienį, 16 va. Molėtų bibliotekos konferencijų salėje architektas, buvęs grupės „Antis“ lyderis ir dainininkas Algirdas Kaušpėdas pristatė savo knygą „Gyveno kartą bičas ir kaimynas. Pokalbiai prie alaus“.

Vakarą vedė Valentinas Stundys.

Knyga susideda iš 80 trumpų novelių, iliustruotų architekto Arūno Kavaliausko piešiniais. Knygos herojai bičas ir kaimynas tyli arba aptaria pasaulį ir gyvenimą.

„Knyga nežinia kodėl (įtariame, kad autoriai norėjo atrodyti mįslingai) suskirstyta į keturias „P“ dalis: „Pasakojimai“, „Patyrimai“, „Patarimai“ ir „Paraštės“, — taip šmaikščiai A. Kaušpėdo literatūrinis debiutas pristatomas leidyklos Tyto alba puslapyje.

„Tai eklektiška, nenuoširdi, ironiška knyga, todėl ją patartina skaityti labai atsargiai, nedidelėmis dozėmis, nuolatos abejojant teikiamomis įžvalgomis. Primygtinai rekomenduojame, kritiškai įvertinus turinį, neišsiduoti, kad knyga jus papiktino (šią reakciją ir provokuoja autoriai), o su plačia šypsena pasiūlyti knygą perskaityti nieko blogo neįtariančiam artimui“, — teigiama knygos apraše.

Dėkojame autoriui už vakarą, už dovanotas knygas ir autografus!

Verified by MonsterInsights