Dapkūniškiai jau tinkle

Dapkūniškių bendruomenės centras kartu su biblioteka dalyvavo projekto „Prisijungusi Lietuva“ inicijuotame Bendruomenių įtinklinimo projektų konkurse, tapo viena iš 120-ies bendruomenių laimėtoja ir sėkmingai įgyvendino savo idėją – sukūrė bendruomenės interneto svetainę www.dapkuniskiai.lt

Šis laimėjimas suteikė bendruomenei galimybę dalį veiklų perkelti į elektroninę erdvę.

Dapkūniškių bendruomenės internetinė svetainė reikalinga ne vien tam, kad būtų paskelbtos naujienas, bet ir tam, kad pristatytume save internete, nes mūsų bendruomenė yra viena iš aktyvesnių Molėtų rajone.

Bendras Dapkūniškių bendruomenės ir bibliotekos vykdomas projektas „Interneto svetainės sukūrimas“ yra vizitinė kortelė internete, kurioje besidomintys ras bendruomenės kontaktus, galės sužinoti informaciją apie vykdomą veiklą ir ateities planus.

Internetinės svetainės sukūrimas patenkins bendruomenės narių lūkesčius ir poreikius, pritrauks daugiau naujų bendruomenės narių į organizuojamas skaitmenines veiklas.

Dapkūniškių bendruomenės svetainė ir ateityje bus nuolat atnaujinama, joje ketinama sukurti diskusijų, pranešimų, skelbimų ir kitų bendruomenei naudingų skyrių.

Bibliotekininkė Marytė Ažubalienė

Dapkūniškiai

Verified by MonsterInsights