Susitikimas – diskusija su A. Pranckevičiumi

Jau rugsėjo 23 dieną, 16:00 kviečiame molėtiškius ir miesto svečius susitikti su Lietuvos Respublikos užsienio reikalų viceministru Arnoldu Pranckevičiumi. Moderuojant molėtiškiui, Rytų Europos studijų centro analitikui Justinui Kuliui, bus bandoma rasti atsakymus į molėtiškiams kylančius klausimus apie Europos Sąjungos užsienio politiką.

Migracija, kariniai konfliktai, klimato kaita, energetinis saugumas, JAV ir Kinijos konkurencija – šiuo metu mūsų planetoje vyksta gausybė skirtingų procesų, neišvengiamai nulemiančių pokyčius, kurių pasekmės paliečia kiekvieną iš mūsų. Nepaisant visų  pokyčių ir negandų mes – ne vieni. Dauguma procesų veikia ne tik Lietuvą, bet ir mūsų sąjungininkus NATO ir Europos Sąjungoje. Konferencijos dėl Europos ateities rėmuose norime sujungti sprendimų priėmėjus ir gyventojus diskutuojant kiekvienam europiečiui aktualiais klausimais. Šįkart kviečiame diskutuoti apie tai kokia yra Europos Sąjungos vieta pokyčius ir sukrėtimus išgyvenančiame pasaulyje.

Susitikimas su viceministru vyks Molėtų rajono viešojoje bibliotekoje (Inturkės g. 4), įėjimas – tik su galimybių pasu.

Renginį organizuoja: Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija, Rytų Europos studijų centras bei Molėtų rajono savivaldybės viešoji biblioteka.

Renginio partneriai: Molėtų r. švietimo pagalbos tarnyba (Molėtų rajono trečiojo amžiaus universitetas) bei Molėtų gimnazija.

Norėtumėte sudalyvauti kituose renginiuose, surengti savo diskusiją ar pasidalinti idėjomis dėl Europos ateities? Apsilankykite Konferencijos dėl Europos ateities platfomoje: https://futureu.europa.eu/?locale=lt.

Verified by MonsterInsights