Prasidėjo akcija „Bibliotekų knygų Kalėdos“

Kalėdų laukimo ženklai jau ne tik prekybos centruose: puošiasi miestai, „dygsta“ išdabintos eglutės, spindinčiomis girliandomis ir nėriniuotais karpiniais sveikinasi bibliotekų langai.

Bibliotekų bendruomenei bei jos draugams tai – ir knygų Kalėdos. Lietuvos bibliotekininkų draugija šiemet skelbia „Bibliotekų knygų Kalėdas“. 2021 m. šūkis – Šventinis gerumas kartu su knyga. Šilti ir jaukūs renginiai su bibliotekų bičiuliais bei svečiais, vienišų ir stokojančių dėmesio asmenų lankymas, padovanotos knygos – mūsų kasdieniai džiaugsmai.

Nors pandemijos akivaizdoje metai buvo nerimastingi, kviečiame juos užbaigti šviesiai, jaukiai ir dalinantis gerumu. Prie to galima prisidėti dovanojant bibliotekai romaną ar eilėraščių rinktinę, vaikų ar paauglių knygą. Tai dovana ne tik bibliotekai, bet ir visai skaitančių Molėtų krašto žmonių bendruomenei. Kviečiame padovanoti geras emocijas ir šventinę nuotaiką mažiems ir dideliems skaitytojams!

Jei abejojate, kokia knyga mūsų bibliotekos skaitytojus pradžiugintų labiausiai, kviečiame pakalbinti bibliotekos darbuotojus. Jie jums patars ir nukreips tinkama linkme.

Akcijos „Bibliotekų knygų Kalėdos“ organizatorius – Lietuvos bibliotekininkų draugija. Rėmėjas – UAB „Asseco Lietuva“.

Verified by MonsterInsights