Bibliotekininkų šventė: pabaigiant metus

Paskutinę 2021-ųjų metų dieną Molėtų viešosios bibliotekos konferencijų salėje vyko bibliotekininkų šventė. Tai buvo puiki proga padėkoti kolegoms už bendrystę, nuoširdų darbą, energiją, kūrybiškumą. Kaip šventės metu dalinosi bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Nijolė Stančikienė, sena žydų patarlė primena: „Būk išmintingas ne žodžiais, o savo darbais“. Buvo gera pabūti kartu šiuo šventiniu laikotarpiu, pasidžiaugti nudirbtais darbais, pasiklausyti gyvos muzikos, pabendrauti gyvai.

Šventės metu ypatingas dėmesys buvo skirtas mūsų ilgametei darbuotojai Janinai Nariūnienei. Vartotojų aptarnavimo skyriaus darbuotoja tądien skaičiavo paskutinę savo darbo dieną. Po 47 metų, praleistų Molėtų viešojoje bibliotekoje, Janina Nariūnienė buvo išleista į pensiją. Šis pokytis visada paliečia visus – ir išeinantįjį, ir kolegas. Jis žymi pabaigą, tačiau tuo pačiu atverčia naują puslapį buvusio darbuotojo gyvenime. Janinos laukia naujos patirtys, naujos veiklos, o mes visada džiaugsimės galėję ją vadinti savo kolege. Neabejojame, jog ir Molėtų vaikams (mažesniems ir jau suaugusiems) ji visada išliks atmintyje kaip šilta, linksma ir supratinga Vaikų skaityklos bibliotekininkė.

Tikimės, jog Naujuosius Tigro metus mūsų darbuotojai ir skaitytojai pasitiks įkvėpti ir viltingi, o patys metai visiems bus kūrybingi, energingi, laimingi ir, be abejo, draugingi. Draugaukime ir toliau!

Verified by MonsterInsights