5-ajam sezonui kviečia Virtuali filosofijos skaitykla

Šį kartą skaityklos dalyvių laukia 10 virtualių susitikimų, kurių metu bus aptariami kuratorės parinkti savaitiniai filosofiniai tekstai, pristatomi jų autoriai ir idėjos. Taip pat kviesime visus stebėti virtualias atviras paskaitas visuomenei, kurias skaitys filosofai prof. Lina Vidauskytė, prof. Gintautas Mažeikis, filosofė, rašytoja Dalia Staponkutė.

Naujam sezonui skaitytojus kviečia Molėtų viešosios bibliotekos Virtuali filosofijos skaitykla, kuri bibliotekoje veiks jau 5-ąjį kartą. Gimusi griežtų karantino suvaržymų metu Virtuali filosofijos skaitykla tapo platforma, kurioje žmonės, nepriklausomai nuo jų išsilavinimo, amžiaus, profesijos, gyvenamosios vietos, gali susitikti tam, kad padiskutuotų įvairiomis filosofinėmis temomis. Virtualios filosofijos skaityklos kuratorė – prof. Lina Vidauskytė.

Kviečiame visus susidomėjusius prisijungti prie Virtualios filosofijos skaityklos, kuri yra nemokama, neįpareigojanti (kiekvienas dalyvis pasirenka pats, ar jis nori aktyviai dalyvauti diskusijoje, ar nori pasiklausyti kitų), bet neabejotinai praturtinanti ir skatinanti pamąstyti apie įvairius dalykus, procesus ir reiškinius kitu kampu.

Registracija į skaityklą: skaityklamoletai@gmail.com

Užsiregistravę gausite savaitės tekstą ir nuorodą ketvirtadienio prisijungimams.

Projektą „Virtuali filosofijos skaitykla“ dalinai remia Lietuvos kultūros taryba.

Partneriai: Molėtų gimnazija, Ignalinos rajono savivaldybės viešoji biblioteka, Zarasų viešoji biblioteka.

Molėtų viešosios bibliotekos informacija

Verified by MonsterInsights