Alantiškiai toliau domisi sveika gyvensena

Lapkričio 29 d. Alantos bibliotekoje vyko paskaita „Maistinių savybių išsaugojimas gamybos metu“. Sužinojome, kur ir kaip laikyti įvairius maisto produktus. Taip pat lektorė pasakojo, kaip plauti vaisius, daržoves ir uogas: kaip plauti iš savo daržo ir pirktus iš parduotuvės. Sužinojome, kaip marinuoti produktus, kokius maisto produktus galima šaldyti. Paskaitos dalyviai uždavė lektorei įvairių klausimų į kuriuos ji atsakė. Paskaitą skaitė Inga Pupelienė iš VŠĮ „Sveikatai palankus“.  Ją organizavo bibliotekininkė Jūratė ir Molėtų TAU Alantos fakultetas. Organizuota pagal Molėtų r., Savivaldybės ir VŠĮ „Sveikatai palankus“ projektą.

Alantos bibliotekos informacija

Verified by MonsterInsights