Nuotaikinga ir muzikali popietė su Vidu Bareikiu

Gegužės 15 d. bibliotekoje Molėtų progimnazijos ir gimnazijos mokiniai susitiko su režisieriumi, aktoriumi, kompozitoriumi, vokalistu, televizijos laidų vedėju, „Žmogumi orkestru“ vadinamu dainininku Vidu Bareikiu.

Atlikėjas pristatė savo autobiografinę knygą  „VB knyga. Kūrybinė autobiografija, natos, tekstai ir naudingi patarimai“. Į knygą suguldyta ne tik intriguojanti atlikėjo autobiografija, gausybė paties Vido atrastų sąmoningo gyvenimo patarimų, bet ir krūva dainininko dainų tekstų, natų ir dainų gimimo istorijų, iliustracijų, nuotraukų, ranka parašytų pastebėjimų.

Susitikime skambėjo muzika, nuoširdūs pokalbiai su mokiniais apie mokyklą, gyvenimą, profesinį kelią, ambicijas, knygas ir kūrybą. Atlikėjas papasakojo apie savo paauglystės iššūkius, svajones, mokymosi kelią M.K. Čiurlionio menų mokykloje ir tolimesnius kūrybinius pasiekimus. Vidas sulaukė daugybė mokinių užduotų įdomių klausimų, o įdomiausių klausimų autoriams atlikėjas padovanojo po knygą. Vidas mokiniams linkėjo būti ambicingiems, užsibrėžti gyvenimo tikslą, išnaudoti savo laiką prasmingai ir turiningai. Renginio pabaigoje visi turėjo progą su Vidu pabendrauti, nusifotografuoti, įsigyti knygą bei gauti autografą.

Ačiū progimnazijai ir gimnazijai už dalyvavimą!

Atlikėjo Vido Bareikio knygos „VB knyga“ pristatymas ir kūrybinės dirbtuvės yra Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos projekto „Žalia šviesa poezijai“ dalis, kurį finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Zarasų rajono savivaldybė.

Projekto partneriai: Ignalinos r. sav. viešoji biblioteka, Molėtų r. sav. viešoji biblioteka, Utenos A. ir M. Miškinių viešoji biblioteka

Molėtų viešosios bibliotekos informacija

Verified by MonsterInsights