Naujausių knygelių pristatymas

Lapkričio 13 dieną skambūs armonikos garsai bei renginio šūkis ,,Skaityk, laisvėk, tobulėk!” visus kvietė į naujausių knygelių pristatymą, kuris vyko Videniškių pagrindinės mokyklos salėje.

Knygų pristatymas

Patiems mažiausiems bibliotekos lankytojams buvo pristatytos šešios knygelės. Viena iš jų – Jono Mačiukevičiaus ,,Bacilos galas” sulaukė didelio susidomėjimo, o patys smalsiausi sužinojo kas gi tos bacilos. Jovitos Kulionytės pristatytos anglų rašytojos H.Webb knygelės ,,Bėglė Rudutė” ir ,,Pasiklydusi sniege” privertė susimąstyti apie beglobius šuniukus ir kačiukus. Bibliotekininkės pristatyta knyga ,,Kaip išsirinkti šunį” sudomino didelį būrį skaitytojų, kurie po renginio sugužėjo į biblioteką jos pavartyti. Visiems labai patiko nuotaikinga Kamilės Karaliūtės pristatyta vokiečių rašytojos Knister knyga ,,Ragana Lilė daro namų darbus”, o Monika Šlepikaitė surengė šios rašytojos knygelių parodėlę iš savo asmeninės bibliotekos. Monika taip pat pristatė lietuvių rašytojos Kristinos Gudonytės knygą ,,Ida iš šešėlių sodo”, parekomendavo ją perskaityti vyresnių klasių mokiniams, o paskui aptarti.

Knygelių pristatymas neprailgo, linksmai grojant jauniesiems Videniškių muzikantams, vadovaujamiems Juozo Vasiliausko, o pristatytos knygelės kvieste kvietė skaityti, laisvėti, tobulėti.

Bibliotekininkė Dana Narbutienė

Verified by MonsterInsights