Geriausia dovana – emocijos

Molėtų rajono savivaldybės biblioteka, belaukianti naujų erdvių po renovacijos, šventinę nuotaiką metų pabaigai sugebėjo paskleisti Kultūros centro salėje, pakvietusi į „Pasivaikščiojimus su Larisa Kalpokaite ir Jonu Braškiu”.

Renginio akimirkos

Sakoma, kad svarbiausios metų sandūros šventės yra proga per simbolines dovanas perteikti tam tikras įstaigos vertybes. Todėl bibliotekos direktorė Virginija Raišienė, pradėdama renginį, pirmiausia pristatė vadovaujančios įstaigos siekius ir rezultatus, o tik vėliau pakvietė į visuomenei dovanojamą renginį su žinomais aktoriais. Jonas Braškys – kraštietis nuo Giedraičių, o Larisa Kalpokaitė, savaime suprantama, Molėtų krašto marti… Susirinkusieji turėjo galimybę paklausyti Larisos atliekamų romansų bei kito žanro dainų, o Jonas skaitė savo mėgstamą J. Strielkūno poeziją. Tačiau „pasivaikščiojimai” vyko pagal Meilės Jančiorienės knygos scenarijų „Pasivaikščiojimas su Larisa Kalpokaite” , kurį biblioteka galėjo dovanoti projekto „Lėto skaitymo link” dėka.

Tie, kurie nebuvo renginyje, gali nors šiek tiek atsigriebti, skaitydami šią knygą, o buvusiems turbūt teko patirti geriausią dovaną, padėjusią pažadinti malonias emocijas…

Jolanta Matkevičienė

Verified by MonsterInsights