Dovanos Giedraičių bibliotekai

UAB „Linea libera” kasmet remia Giedraičių A. Jaroševičiaus vidurinę mokyklą.

Skaitytojai

Šiemet dosniai apdovanoti Giedraičių bibliotekos skaitytojai – skirta 5000 litų knygoms įsigyti. Knygas parinkome visų amžiaus grupių mokiniams. Tai kūriniai iš bibliotekininkų sudarytų programinės ir rekomenduojamos literatūros sąrašų. Nupirkta ir skaitytojams pasiūlyta 200 knygų.

Kad su knygomis susipažintų ir skaitantys, ir neskaitantys, bibliotekininkės Sigita Ginevičiūtė ir Danutė Imbrasaitė organizavo kelis knygų pristatymus. Į kitokią lietuvių kalbos pamoką, vykusią bibliotekoje pradinukus atsivedė jų mokytojus, o 5, 6 ir 7 klasių mokinius – lietuvių kalbos mokytojos. Kalbėjomės, diskutavome apie skaitymo džiaugsmą, skaitytojų teises (tarp kurių vaikus nustebino teisė „Neskaityti”, „Praleisti puslapius”, „Perskaičius patylėti”), vartėme dar spaustuvės dažais kvepiančias knygas. Kartu su bibliotekininkėmis naujas perskaitytas knygeles pristatė ir mokytojos. Tai ypač sudomino mokinius, juk smagu bus pasidalinti įspūdžiais, padiskutuoti su mokytoju apie perskaitytą knygą.

Visų skaitytojų vardu dėkojame UAB „Linea libera” vadovui Juozui Daugvilai už paramą bibliotekai ir vaikams suteiktą skaitymo džiaugsmą.

Bibliotekininkė Danutė

Verified by MonsterInsights