„Vaikų Velykėlės“ – Dapkūniškiuose

Balandžio 6 dieną Dapkūniškių filialo bibliotekininkė kvietė vaikučius ir jų tėvelius dalyvauti jau tradicija tapusiame, „Naisių vasaros” piešinių konkurse „Vaikų Velykėlės 2013″.

Piešiame

Tai konkursas, puoselėjantis gražias lietuviškas tradicijas, ugdantis jaunąją kartą. Šventės metu mažieji ir didieji dailininkai piešė tradiciniais senovės lietuvių raštais margintus kiaušinius. Iš visų piešinių buvo padaryta margučių galerija, kuria galės pasidžiaugti dapkūniškiečiai, užsukę į biblioteką. Visų piešinių fotografijos bus siunčiamos pagrindiniam organizatoriui, kuris laimėtojus paskelbs gegužės 1 dieną ir dovanos ekskursiją į Naisius. Padirbėjusiųjų prie piešinių visų, ir vaikų, ir mamyčių bei močiučių laukė dovanos – kompaktiniai diskai su V. Landsbergio jaunesniojo įdainuotomis dainomis ir pasakomis. Šiuos prizus dovanojo pagrindinis organizatorius „Naisių vasara” bei renginio mecenatas ir globėjas Ramūnas Karbauskis.

Šventę užbaigėme vaišindamiesi skanėstais ir linksmai diskutuodami apie Naisius, jų organizuojamus konkursus. Bibliotekininkė pakvietė visus dalyvauti piešinių ir fotografijų konkurse „Gandrus pasitinkant” .

Bibliotekininkė Marija

Verified by MonsterInsights