Labas, rudenėli! Labas, biblioteka!

Prasidėjęs ruduo sukvietė vaikus į mokyklą, o tuo pačiu ir į biblioteką.

Labas, biblioteka!

Čiulėnų pradinio ugdymo skyriaus mokinukai dažnai atbėga po pamokų ir per pertraukas pasirinkti knygučių, pažaisti kompiuteriu.

Rugsėjo 11 dieną vaikai susirinko į popietę „Labas, rudenėli! Labas, biblioteka!”. Bibliotekininkė pasidžiaugė mažaisiais skaitytojais, pasveikino juos su naujais mokslo metais ir palinkėjo sėkmės. Na, o labiausiai dėkojo tiems, kurie lankėsi bibliotekoje vasarą ir augino „Knygų medį”. Daugiausiai lapelių medžiams priaugino Iveta ir Aistė. Mergaitės gavo po mažą dovanėlę. Taip pat buvo padėkota Deimantei, Aivarui, Evaldui, Ivetai už dalyvavimą skaitymo konkurse „Skaitymas: sėkmė ir džiaugsmas” (knygų recenzijas ir iliustracijas). Mokiniai buvo apdovanoti Molėtų viešosios bibliotekos prizais.

Taip pat vaikai turėjo prisiminti lankymosi bibliotekoje ir naudojimosi knygomis ir kompiuteriais taisykles. Pradinukų mokytoja priminė mokiniams apie perskaitytų knygų atsiskaitymo tvarką klasėje. Vaikai pažadėjo daug skaityti, dalyvauti renginiuose, būti gerais knygų bičiuliais.

Popietės pabaigoje mokinukai pasidalijo vasaros įspūdžiais, o rudens spalvas išliejo piešiniuose. Žaismingi piešiniai papuoš Toliejų biblioteką ir džiugins jos lankytojus.

Bibliotekininkė Aldona

Verified by MonsterInsights