Poezijos ir muzikos vakaras

Ketvirti metai videniškiečiai susirenka į priešadventinius renginius, skirtus susikaupimo metui. Jau klausėmės žinomos poetės Nijolės Navikienės eilių, Mindūnų moterų ansamblio atliekamų adventinių giesmių.

Šiais metais lapkričio 23 d. į poezijos ir muzikos vakarą ,,Po žvaigždėjančiu dangum…” susirinkta tikrai gausiai, gal todėl, kad šį kartą savo eiles skaitė vietinės videniškietės Genutė Šlepikienė ir Rasita Sireikaitė, koncertavo Vitalijus Gaulė. Vakaro metu skambėjo melodijos, kurias lydėjo nuoširdžios eilės, privertusios pagalvoti apie nuveiktus darbus, susimąstyti apie tai, kad mūsų gyvenimo ratai tuoj perriedės į sekančius metus, pasiruošti ramiam adventiniam laikotarpiui.

Nuoširdžiai dėkoju Genutei Šlepikienei ir Rasitai Sireikaitei už perskaitytus eilėraščius, Molėtų kultūros centro muzikantui Vitalijui Gaulei už nuostabias dainas, dailininkei Alinai Baranauskienei už salės dekoracijas, Monikai Šlepikaitei už renginio nuotraukas ir kultūros namų vadybininkei Jolantai Paškevičienei už pagalbą organizuojant renginį.

Bibliotekininkė Danutė

Renginio metu

Verified by MonsterInsights