Biblioteka jūsų laukia

Molėtų viešoji biblioteka džiaugiasi ir dėkoja kiekvienam skaitytojui, lankytojui, kraštiečiui ar nepažįstamajam, kurie perduoda naudingų ir reikalingų knygų, žurnalų ar kitokią informaciją, papildančią kaupiamas žinias apie žymius krašto žmones.

Neseniai kraštietė Marija Ona Visockaitė – Sidabrienė ne tik mūsų bibliotekai padovanojo Lietuvos mokytojų, literatų, „Spindulio” draugijos narių kūrybos trečiąjį almanachą „Užkūrė aukurą Čiurlionis”, bet ir pati parašė apie jį mėnraštyje „Gintaro gimtinė”. Gavusi puikų įvertinimą iš leidinio redaktoriaus V. Burago ir pildydama jo prašymą, kraštietė kviečia ir kitus mūsų rajono kultūros žmones rašyti į ši leidinį ir tapti jo bendraautoriais. Laiškus reiktų adresuoti į Kauną: p.d. 1494, LT – 51001, Kaunas – 31. O susipažinti su leidiniu „Gintaro gimtinė” galima ir mūsų bibliotekoje, nes ta pati kraštietė yra atsiuntusi keletą jo egzempliorių.

Dėkodami už gražias iniciatyvas, mes tikimės, kad Molėtų biblioteka nebus pamiršta ir prieššventiniu laikotarpiu: ne tik Prezidentė dovanos knygas miestelių ir kaimų bibliotekoms, bet ir kiti skaitytojai prisijungs prie akcijos KNYGŲ KALĖDOS.

Jolanta Matkevičienė

Verified by MonsterInsights