Senjorų klubui – penkeri

Šių metų spalio 24 dieną mūsų bibliotekos senjorų klubas šventė mini jubiliejų: 5 metų sukaktį. Penkeri metai prabėgo greit. Smagu, kad išsaugota bendrystė ir noras dalintis patirtimi.

Šventės pradžioje buvo apžvelgta visi penkeri veiklos metai. O būta visko : dalyvauta daugelyje renginių, akcijų, virtualių susitikimų, keliauta, švęsta daug gražių švenčių.

Per tuos metus ir mokytasi, ir dalintasi patirtimi. O mokymų buvo įvairų: kalbų, meninės saviraiškos ir kompiuterinio raštingumo mokymai. Dvejus metus senjorus anglų kalbos mokė klubo narė Olė Kimbartienė. tautodailininkė Irena Pusvaškienė mokė kurti lėles, o tapybos meistrė Stasė Leišienė – tapybos. Šiuose mokymuose atsiskleidė senjorų meniniai sugebėjimai. Meniška atmosfera tiesiog užbūrė visus. Su dideliu susidomėjimu jie darė lėles, tapė, o vėliau buvo organizuotos parodos. Kompiuterinio raštingumo kursai taip pat buvo populiarūs.

Nuo 2013-ųjų metų švenčiame gimtadienius. Tai puiki šventė, kurios metu visada lydi puiki nuotaika ir neišdildomi įspūdžiai.

O kelionės! Keliauta po rajoną, po Lietuvą, buvo išvykta ir už Lietuvos ribų.

Kol vyko renovacija, susiradome naujų, puikių draugų, ir tai – gimnazijos Debatų klubas.

Per šiuos du metus kartu su Debatų klubu kūrėme projektus, dalyvavome juose, diskutavome apie tokią Europą, kurioje būtų smagu gyventi, apie knygų skaitymą, rašėme esė apie knygą ir kartu sodinome gėles. Todėl dabar turime senjorų ir gimnazistų gėlyną.

Su švente sveikino rajono meras, bibliotekos direktorė, gimnazistai, rajono literatai ir draugai.

Specialiai šiai šventei buvo organizuota paroda – konkursas ‘”Auksinės rankos”. Nugalėtoja tapo Regina Karbauskė.

Kiekviena senjoras buvo nominuotas ir apdovanotas linksmais prizais- siurprizais.

Senjorai ir svečiai vaišinosi arbata, saldumynais, vaisiais, ir skirtytis niekas nenorėjo…

Auksuolė Nazarovienė

Senjorai

Verified by MonsterInsights