Minėjo Kultūros dieną

Kultūros dieną, susirinkusios iškart po popiečio į Molėtų rajono viešosios bibliotekos konferencijų salę, rajono bibliotekininkės pradėjo nuo reikalų su bankais. Šįkart DNB banko viliotinis buvo paliktas asmeniniam darbuotojų apsisprendimui, o apie bibliotekos darbą ataskaitą pateikė direktorės pavaduotoja Nijolė Stančikienė, išskirdama kaimo ir viešosios bibliotekos galias ir negalias įvairiose paslaugų srityse. Direktorė Virginija Raišienė, supažindinusi su Audito keliamais reikalavimais, aptarė jų atlikimo eigą bei pristatė artimiausius renginius – Knygų mugę ir Europos dieną – taip pat su jais susijusius einamuosius reikalus. Atlikusios aiškinamąjį darbą konferencijų salėje, kad mažiau namų darbų liktų darbo vietose, bibliotekininkės buvo pakviestos tęsti Kultūros dieną kartu su visais rajono kultūrininkais.

Popiečio šventėje netrūko sveikinimų ir apdovanojimų. Rajono meras Stasys Žvinys apdovanojo Skudutiškio bibliotekininkę Ireną Cibulskienę, o kadangi renginys vyko bibliotekoje, tai ir Jaunimo reikalų taryba, turbūt prisitaikiusi prie situacijos, pasiūlė itin populiarų žaidimą bibliotekoje – „Protų mūšį”.

Sakykime, kad laimėjo kaimyniška draugystė ir šypsena, nes kur kas mieliau leisti laiką besišypsančių žmonių draugijoje…

Už bendrystę ir sėkmę pakelta šampano taurė priminė direktorės Virginijos Raišienės molėtiškus pastebėjimus : bibliotekininkės – nors ir „biednos, bet neonoravos”…

Vakarop, Molėtų kultūros centro salėje, kultūros darbuotojai žiūrėjo Kauno mažojo teatro spektaklį – komediją „Laisvoji pora”.

Jolanta Matkevičienė

Konferencijų salėje

Verified by MonsterInsights