Kalėdų Senelio vardinės

Gruodžio 6-ąją – Šv. Mikalojaus dieną, per Kalėdų Senelio vardines, Molėtų viešojoje bibliotekoje vyko svečių ir savanorių diena, primenanti atšuoliuojančias Didžiąsias metų šventes… Pirmiausia, kad būtume sveiki, o susirgę – būtume protingi ir nepermokėtume už vaistus, iš M. Mažvydo bibliotekos studijos, tiesioginės transliacijos metu, kaip elgtis, mokė Pensininkas Vydas – aktorius, radijo laidų ir renginių vedėjas Aistis Mickevičius bei jo svečiai. O mūsų bibliotekos lankytojai, susinepatoginę, kad Informacijos skyriuje sėdi tiek nematytų vyrų, vos pravėrę duris, skubinosi išsinešdinti atgal. O ir tie vyrai, ne šiaip bibliotekų lankytojai, o tiesiogiai bendraujantys su bibliotekų darbuotojais, tądien į Molėtus atvežę savus viršininkus į Panevėžio teritorinės bibliotekų tarybos posėdį, vykusį Molėtų viešosios bibliotekos konferencijų salėje, džiaugėsi, galėdami pabūti ir pabendrauti kartu. Juk retai kuri biblioteka pagalvoja ir apie vairuotojus…

Kalėdų eglutės žaisliukai

Per patį vidudienį į Informacijos skyrių rinkosi ir bibliotekos senjorų klubo narės: Aldona Baranauskienė, Stasė Genienė, Romualda Jurėnienė, Rimutė Damušienė, Regina Paškevičienė. Jos, kartu su klubo vadove Aukse Nazaroviene ir skirtukų gamybos įgudusia meistre Nijole Ališauskiene, kūrė Kalėdiniam eglučių parko atidarymui žaisliukus Molėtų bibliotekos eglutei. Ji bus papuošta patobulintais akcijos „Knygų Kalėdos” skirtukais ir pelėdžiukais – išminties simboliais.

O Kalėdų Senelio vardines Molėtų viešoji biblioteka pasitiko jau pasipuošusi pasaulį laikančiais angelais – Kijėlių specialiojo ugdymo centro vaikų ir auklėtojų kūryba.

Aušrė Vengrytė

Verified by MonsterInsights