Europos diena Dapkūniškių bibliotekoje

2012 metai – Europos vyresnių žmonių aktyvumo ir kartų solidarumo metai.

Sveikinimai

Gegužės 1 – 9 d. bibliotekoje buvo pildomas margaspalvis Europos žiedas, kurį sudarė 27 žiedlapiai ir viduryje tiek pat vėliavėlių. Gražius linkėjimus, mintis reiškė ne tik vietiniai kaimo žmonės, bet ir draugai olandai.

Gegužės 9 d. vyko popietė bibliotekos savanoriams. Iki to laiko mūsų įvairaus amžiaus moterys dirbo atvirukus, kurios buvo įteiktos savanoriams. Popietėje padėkomis buvo pagerbtos moterys, daugiausiai prisidėjusios prie bibliotekos remonto. Tai Laimutė Skobienė, Irena Rinkevičienė, Jadvyga Pociūnienė ir Valė Narušienė. Atminimo dovanėlėmis – vazomis apdovanoti ir vyrai: Balys Pociūnas, Tadas Skobas, Petras Rinkevičius ir Stasys Ažubalis. Taip pat dramos būrelio dalyviams buvo įteikti vaidinimo A.Meilaus „Bobų kaimas” DVD įrašai.

Bibliotekininkė projekto „Bibliotekos pažangai” vardu padėkojo konkurso „Skaitmeniniai bendruomenių pasakojimai” dalyviams už tai, kad dalyvavo projekte ir sukūrė filmą apie Dapkūniškių moteris. Visiems dalyviams įteikė pažymėjimus ir įrašytus į DVD filmus.

Bibliotekininkė dėkojo visiems savanoriams ir džiaugiasi kiekvienu geranoriškai nusiteikusiu žmogumi, kadangi jų indėlis yra reikšmingas ne tik bibliotekai, bet ir visai kaimo bendruomenei. Jeigu nebūtų tiek savanorių, nebūtų šiandien tokia graži biblioteka ir visas Dapkūniškių kaimas.

Bibliotekininkė Marija

Verified by MonsterInsights