Mažoji knygų mugė – gausi knygų ir jų skaitytojų

Kaip ir kiekvienais metais Molėtų viešoji biblioteka kvietė savo skaitytojus į Mažąją knygų mugę. Tačiau šiemet, kitaip nei įprasta, mugė vyko ne rudenį, o liepos 1 d. vykusios Molėtų miesto šventės metu.

Į mugę prekiauti savo produkcija bei susitikti su skaitytojais atvyko knygynų tinklo „Pegasas“ bei leidyklų „Baltos lankos“, „Andrena“, „Žara“, „Gelmės“, „Raidynėlis“ atstovai. Jie džiaugėsi ne tik mugei išpuolusiu puikiu oru, bet ir dideliu mugės dalyvių susidomėjimu knygomis, bei, žinoma, sklandžia prekyba. Mugės dalyvių stenduose molėtiškiai bei miesto svečiai galėjo rasti naujausias ir populiariausias knygas, spcializuotą literatūrą, ypač didelė buvo vaikams skirtų knygų pasiūla – nuo liečiamų (taktilinių) iki grojančių (pavyzdžiui Vivaldį ar Mocartą).

Be minėtų mugės dalyvių, žmonės, o ypač mažieji mugės lankytojai, galėjo smagiai padraugauti su mūsų bibliotekos Molinuke. Ji ne tik dalino saldžias dovanėles, bet ir kvietė nupiešti savo bibliotekos žvaigždę – knygą, rašytoją, herojų, bibliotekininką… Kiekvieno piešėjo žvaigždė buvo patalpinta žvaigždžių alėjoje, kuri dienos pabaigoje buvo pilna mažųjų skaitytojų žvaigždžių ir svajonių. Molinukė taip pat kvietė įveikti jau legenda tapusią užduotį „Sudėk žuvį“. Tik iš pirmo žvilgsnio ji atrodo paprasta!

Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie Mažosios knygų mugės organizavimo ir įgyvendinimo. Didžiausią „ačiū“ tariame ištikimiems mūsų skaitytojams – be jūsų nebūtų ir mūsų!

Molėtų viešosios bibliotekos informacija

Verified by MonsterInsights