Kviečiame į „EBSCO Publishing“ duomenų bazės nuotolinius mokymus

Kviečiame į nuotolinius EBSCO mokymus. Mokymuose sužinosite apie EBSCO duomenų bazės paslaugas. Jos skirtos studentams, mokslininkams, bibliotekų specialistams ir visiems besidomintiesiems ir besinaudojantiesiems duomenų bazėmis. Mokymai vyks anglų kalba per „Zoom“ platformą, būtina registracija.

Primename, kad norintiems naudotis duomenų baze iš namų suteikiami slaptažodžiai: kreipkitės el. paštu dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

EBSCOhost pradedantiesiems
Kovo 11 d., 13:30 (15 min) | Registruotis
Sesijos metu apžvelgsime EBSCOhost platformos funkcijas. Pateiksime paieškos pavyzdžius pagrindiniams ir išplėstiniams paieškos ekranams. Po užsiėmimo dalyviai žinos, kaip prisijungti prie platformos, kokius išteklius joje rasti, kaip atlikti paiešką, kaip apriboti ir išplėsti rezultatus, kaip skaityti ir atsisiųsti straipsnius.

EBSCOhost paieškos rezultatų tvarkymas
Kovo 20 d., 12:30 (40 minučių) | 
Registruotis
Šioje 15 minučių sesijoje bus pristatytas aplankų naudojimas EBSCOhost duomenų bazėms, siekiant išsaugoti ir gauti paieškos rezultatus bei paieškas, įskaitant tinkintų aplankų bendrinimą.

Raskite atitinkamus paieškos terminus naudodami EBSCOhost tezaurą
Kovo 21 d., 11:00 (45 min) | 
Registruotis
Ar jums sunku rasti tinkamą paieškos terminą? Bandymai įvesti intuityvius raktinius žodžius neduoda patenkinamų rezultatų? Šis mokymas skirtas jums! Tai bus sesija, skirta paieškai pagal kontroliuojamą žodyną iš EBSCOhost tezauro. Paieškos rezultatų skirtumus parodysime naudodami tezaurą, palyginant su įprastos kalbos žodžių naudojimu.

Mikro sesija | Nestandartinės medžiagos EBSCO duomenų bazėse
Kovo 26 d., 12:30 (20 minučių) | 
Registruotis
Dalyvaukite mokymuose ir sužinokite apie nestandartinę medžiagą, esančią EBSCO šaltiniuose, pvz., ataskaitas, vaizdus, ​​vaizdo įrašus, įmonės informaciją. Šios mikro mokymų sesijos metu parodysime, kaip ieškoti ir naudoti šią EBSCOhost platformoje esančią medžiagą. Taip pat kalbėsime apie skirtumą tarp el. knygų ir indeksuotų knygų skyrių paieškos.

Verified by MonsterInsights