Adventinė popietė „Pabūkime kartu”

Vienas iš nuostabiausių laikotarpių metuose – Kalėdų laukimas. Jo dvasia, spindinti šiltumu, jaukumu, užlieja daugelio širdis ir yra vienas mieliausių išgyvenimų. O vis ilgesniais vakarais galima skirti tam laiko. Ta proga, gruodžio 19 d. į adventinę popietę „Pabūkime kartu” pasidalinti švenčių laukimo nuotaikomis, pabūti kartu, pasiklausyti advento, Kūčių, Šv. Kalėdų tradicijų, papročių, burtų kvietė Giedraičių bibliotekininkė Danutė, Giedraičių kultūrinės veiklos vadybininkė Vanda ir Giedraičių bendruomenės pirmininkė Irina.

Susikaupimo ir ramybės metą šviesiomis spalvomis paįvairino Molėtų krašto literatės Virginija Žvarėlaitė ir Justina Rakauskaitė savo kūrybos eilėmis. Justina užbūrė savo dainomis pritariant gitarai.

Už gražias eilės ir skambias dainas dėkojome autorėms ir linkėjome gražių minčių bei sėkmės kūryboje. Susirinkusieji dalijosi prisiminimais, vaišinosi vaišėmis, žaidė adventinius žaidimus. Nuoširdi ir šilta popietė baigėsi, tačiau jos atgarsiai, eilėraščių posmai, jautrios muzikos akordai dar ilgai skambės apsilankiusių žmonių širdyse.

Iš eglės šakų, kankorėžių, uogų, šakelių buvo padarytos įspūdingos žvaigždės, kurios papuošė salę, sukurdamos jaukią šventinę nuotaiką.

Bibliotekininkė Danutė

Literatės

Verified by MonsterInsights