Gėrė kavą su Prezidente

Sausio 25 d. Molėtų viešosios bibliotekos direktorė Virginija Raišienė buvo pakviesta į baigiamąjį akcijos „Knygų Kalėdos” renginį Prezidentūroje. Jos Ekselencija Prezidentė Dalia Grybauskaitė prie kavos puodelio bendravo su daugiausia prie šios akcijos prisidėjusiais leidėjais, spaustuvininkais, knygynų ir prekybos tinklų, bibliotekų atstovais, apžvelgė akcijos rezultatus ir pasidalino mintimis apie ateinančių metų akcijos planus.

Padėka iš Prezidentės rankų

Džiugu tai, kad tik trijų Lietuvos bibliotekų direktoriai buvo kviestinių sąraše, o jei dar pažiūrėsi, jog du iš jų priklauso Žemaitijos regionui- Šilutė ir Šilalė, tai išeitų, kad Molėtai buvo ne tik vieninteliai iš Aukštaitijos, bet ir likusios Lietuvos bibliotekų dalyvių… Visi buvo pagerbti Jos Ekselencijos padėkomis.

Molėtų viešosios bibliotekos direktorė Virginija Raišienė penktadienio rytą visuotinio susirinkimo metu dėkojo viešosios ir kaimų bibliotekų bibliotekininkėms, prisidėjusioms prie šios akcijos. Taip pat buvo išklausyta bibliotekos direktorės pavaduotojos Nijolės Stančikienės pranešimas – praėjusių metų apžvalga skaičiais bei pasidalinta ateities perspektyvomis.

Aušrė Vengrytė

Verified by MonsterInsights